Luxe vakantie voor uw hond bij FlevoDog

Mijn ervaring met honden dateert vanaf 1975. Wij kregen toen onze eerste Drentsche Patrijshond.

In 1997 heb ik het diploma behaald van hondeninstructeur, deze opleiding heb ik gevolgd bij Martin Gaus. Een aantal jaren heb ik puppycursus, gehoorzaamheids- en ringtraining gegeven.

Van de KK-I opleiding (Kynologische Kennis I, Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland), EHBO bij honden en van het theoretische gedeelte van de jachtcursus van de KNJV bezit ik eveneens diploma’s.

In het voorjaar van 2017 heb ik mijn Vakbekwaamheid voor het houden van honden en katten behaald. Vanaf 2020 is deze Vakbekwaamheid een wettelijke vereiste voor hondenopvang.

In januari 2018 heb ik de opleiding KK-II gedaan, waarvoor ik met mooie cijfers geslaagd ben (Raad van Beheer). In december 2019 slaagde ik voor de opleiding Exterieur en Beweging (georganiseerd onder auspiciën van de Raad van Beheer) het vervolg op de KK-II. De mogelijkheid is er nu om keurmeester te worden.

In 2019 cursus ringmedewerker gedaan en door de Raad van Beheer gecertificeerd (werken bij hondententoonstellingen, heel leerzaam en leuk is het om te doen).

Maar … bovenal zijn honden mijn passie.